Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Ragnarssons grisar får vara grisar

Hos oss får grisarna böka och leka i naturliga gruppstorlekar – de får vara grisar helt enkelt! De föds upp på ett naturligt sätt och blir därför friska och glada djur med knorr på svansen. De bor i stora luftiga stallar och kan gå ut när de vill och känna de salta vindarna från havet. Givetvis har de rikligt med halm och äter ekologiskt foder.

Vi sätter knorr på måltiden

Köttet från Ragnarssons grisar är gott, saftigt och mört och passar både till vardag och fest. Vårt kött kan du köpa över disk på Mostorps Gårdsbutik i Getinge eller beställa en Gourmetlåda i vår Butik här på hemsidan.

/Gun, Martin och Erik Ragnarsson

Sommarens Gourmetlådor slutsålda, men…

Vårt kött kan du köpa färskt över disk – fråga efter Ragnarssons  i Mostorps Gårdsbutik https://mostorpsgard.se/ Du kan även köpa en fryst låda av vårt kött - beställ via Gröna Gårdar https://www.gronagardar.se/sv/handla/produkt/17855_Grisbox

Skynda dig…

att beställa, snart är vårens/sommarens gourmetlådor slutsålda! Ps. Idag har vi tagit emot beställning från en de tävlande i Årets Kock!

Ekologisk Gourmétlåda i vår nätbutik!

Beställ en hel låda med färdiga portioner av kärleksfullt kött av högat klass!
Läs mer

Följ med oss på Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException

Ragnarssons
Kärragärde
432 76  Tvååker

Design webba 2017