Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Ragnarssons grisar får vara grisar

Hos oss får grisarna böka och leka i naturliga gruppstorlekar – de får vara grisar helt enkelt! De föds upp på ett naturligt sätt och blir därför friska och glada djur med knorr på svansen. De bor i stora luftiga stallar och kan gå ut när de vill och känna de salta vindarna från havet. Givetvis har de rikligt med halm och äter ekologiskt foder.

Vi sätter knorr på måltiden

Köttet från Ragnarssons grisar är gott, saftigt och mört och passar både till vardag och fest. Vårt kött kan du köpa över disk på Mostorps Gårdsbutik i Getinge eller beställa en Gourmetlåda i vår Butik här på hemsidan.

/Gun, Martin och Erik Ragnarsson

Sommaren 2022

Vi kommer att ha VÅR-korv och Gourmetlådor i frysen nu i sommar, så då kan du bara mejla eller ringa så bokar vi tid för hämtning. Vi har även gjort några JUL-lådor för dig som gärna grillar nu i juli och får julskinkan till jul!

Göteborgare med omnejd se hit!

Nästa leverans är tisdag 14 juni kl.17.00 på Frölunda Torgs parkering fält C och Klovsten kl.18.00 Beställ omgående så du inte blir utan, eftersom vi har uppehåll hela juli!

Ekologisk Gourmétlåda i vår nätbutik!

Beställ en hel låda med färdiga portioner av kärleksfullt kött av högat klass!
Läs mer

4 weeks ago

Ragnarssons - ekologiskt, naturligtvis
Äntligen har vi mer VÅR-korv! Jag har med den till Göteborg o Kungsbacka på tisdag 14 juni. ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Ragnarssons
Kärragärde
432 76  Tvååker

Design webba 2017