Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Ragnarssons grisar får vara grisar

Hos oss får grisarna böka och leka i naturliga gruppstorlekar – de får vara grisar helt enkelt! De föds upp på ett naturligt sätt och blir därför friska och glada djur med knorr på svansen. De bor i stora luftiga stallar och kan gå ut när de vill och känna de salta vindarna från havet. Givetvis har de rikligt med halm och äter ekologiskt foder.

Vi sätter knorr på måltiden

Köttet från Ragnarssons grisar är gott, saftigt och mört och passar både till vardag och fest. Vårt kött kan du köpa över disk på Mostorps Gårdsbutik i Getinge eller beställa en Gourmetlåda i vår Butik här på hemsidan.

/Gun, Martin och Erik Ragnarsson

Nitritfri julskinka?

Idag är sista dagen du ska säga till om din julskinka ska vara NITRITFRI.Obs det ska göras endast via mejl till gun@ragnarssons.com Tack o trevlig helg<3

Julskinka

Ni som bokar JUL-lådan nu får julskinkan till jul 2022 men köttlådan först i mars 2023

Ekologisk Gourmétlåda i vår nätbutik!

Beställ en hel låda med färdiga portioner av kärleksfullt kött av högat klass!
Läs mer
Nitritfri julskinka?Idag är sista dagen att ge besked om din beställda julskinka ska vara nitritfri! Meddelas endast via mejl till gun@ragnarssons.comTrevlig helg! 🥰 ... See MoreSee Less
Visa på Facebook
Fläsklägg, potatismos med västerbottenost, brysselkål och paprika! Fantastiskt gott! ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Ragnarssons
Kärragärde
432 76  Tvååker

Design webba 2017