Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Ragnarssons grisar får vara grisar

Hos oss får grisarna böka och leka i naturliga gruppstorlekar – de får vara grisar helt enkelt! De föds upp på ett naturligt sätt och blir därför friska och glada djur med knorr på svansen. De bor i stora luftiga stallar och kan gå ut när de vill och känna de salta vindarna från havet. Givetvis har de rikligt med halm och äter ekologiskt foder.

Vi sätter knorr på måltiden

Köttet från Ragnarssons grisar är gott, saftigt och mört och passar både till vardag och fest. Vårt kött kan du köpa över disk på Mostorps Gårdsbutik i Getinge eller beställa en Gourmetlåda i vår Butik här på hemsidan.

/Gun, Martin och Erik Ragnarsson

Fantastisk försäljning i höst

innebär att vi bara har lite kvar att sälja i år. Vi har endast 5 st JUL-lådor som vi kan ta beställning på. Ragnarssons grisar är alltid Ragnarssons, därför blir det slutsålt

Ekologisk Gourmétlåda i vår nätbutik!

Beställ en hel låda med färdiga portioner av kärleksfullt kött av högat klass!
Läs mer
Fantastiskt goda potatisar!Nu har vi fyllt upp i boden med tre olika sorters potatis. Alla sorterna är odlade av oss själva och är ekologiska och KRAV godkända. Hoppas du hittar just din favorit!😊🍁🍂 #potatis #gårdsbutik #potatisodling #ekologiskt #KRAV ... See MoreSee Less
Visa på Facebook
Vi är är övertygade! Du känner det även på smaken! ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Ragnarssons
Kärragärde
432 76  Tvååker

Design webba 2017