Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Ragnarssons grisar får vara grisar

Hos oss får grisarna böka och leka i naturliga gruppstorlekar – de får vara grisar helt enkelt! De föds upp på ett naturligt sätt och blir därför friska och glada djur med knorr på svansen. De bor i stora luftiga stallar och kan gå ut när de vill och känna de salta vindarna från havet. Givetvis har de rikligt med halm och äter ekologiskt foder.

Vi sätter knorr på måltiden

Köttet från Ragnarssons grisar är gott, saftigt och mört och passar både till vardag och fest. Vårt kött kan du köpa över disk på Mostorps Gårdsbutik i Getinge eller beställa en Gourmetlåda i vår Butik här på hemsidan.

/Gun, Martin och Erik Ragnarsson

Dax att beställa JUL-lådan!

Kryssa i 10kg och JUL i kampanjfältet så får du ca 7 kg kött i höst och en JUL-skinkecheck som du löser ut i december mot en nysaltad julskinka på ca 3 kg. Detta är säkraste sättet för att du får njuta av vår skinka till jul!

Ekologisk Gourmétlåda i vår nätbutik!

Beställ en hel låda med färdiga portioner av kärleksfullt kött av högat klass!
Läs mer
Eko eller När-besprutat?En fantastisk dag med mycket tänkvärt!Vi ses!Ekodagen på naturumLördag 23 september kl. 10.00-15.00Kom till naturum under EU Organic Day och ta del av en dag som handlar om ekologisk mat. Under dagen anordnar vi föreläsningar och aktiviteter på temat. Ingen föranmälan. Drop-in. Fri entré.Se hela programmet på www.naturumgetteron.se/kalender/ekodagen-bli-en-fena-pa-ekologisk-mat/Välkommen! ... See MoreSee Less
Visa på Facebook

Ragnarssons
Kärragärde
432 76  Tvååker

Design webba 2017