Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Ragnarssons grisar får vara grisar

Hos oss får grisarna böka och leka i naturliga gruppstorlekar – de får vara grisar helt enkelt! De föds upp på ett naturligt sätt och blir därför friska och glada djur med knorr på svansen. De bor i stora luftiga stallar och kan gå ut när de vill och känna de salta vindarna från havet. Givetvis har de rikligt med halm och äter ekologiskt foder.

Vi sätter knorr på måltiden

Köttet från Ragnarssons grisar är gott, saftigt och mört och passar både till vardag och fest. Vårt kött kan du köpa över disk på Mostorps Gårdsbutik i Getinge eller beställa en Gourmetlåda i vår Butik här på hemsidan.

/Gun, Martin och Erik Ragnarsson

JUL(I)

Beställ nu din JUL-låda så får du 7 kg kött i höst och en nysaltad julskinka strax innan jul. Vi garanterar leverans till alla er som redan beställt eller som beställer nu i juli. Dessvärre får du inget svarsmejl förrän i mitten på augusti då allt arbete rullar på som...

Byadriven återuppstår!

Måndag 5 juli kl.17.30-19.30 startar du från Medborgarhuset och cykelturen går till "Arves" i Munkaskog utmed Björkängsvägen. Där finns vi och våra grisar. Vi bjuder på grillat griskött! Kärrets Grönsaker har försäljning av sina fantastiskt goda produkter och Tvååkers...

Ekologisk Gourmétlåda i vår nätbutik!

Beställ en hel låda med färdiga portioner av kärleksfullt kött av högat klass!
Läs mer
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: An access token is required to request this resource. Type: OAuthException

Ragnarssons
Kärragärde
432 76  Tvååker

Design webba 2017